«Відродження культурного осередку села Мирони – Будинку культури» Переможець

4.1. Проблема, яка потребує вирішення
Сільський Будинок культури є в Миронах єдиним приміщенням, де збираються усі жителі – від малого до старого, аби розділити радість свята, сум горя, поспілкуватися, відпочити, обговорити нагальні питання.
Тут проводиться активна гурткова робота, тривають репетиції напередодні заходів, збираються представники громадських організацій, зокрема ветеранська, проводяться загальні сходи села.
Стан будівлі потребує негайного втручання та виконання певного обсягу робіт, тому першочерговим, пріоритетним завданням сільська громада вважає капітальний ремонт Будинку культури.

4.2. Основна мета реалізації проекту
Відновлення стану будівлі Будинку культури

4.3. Запропоновані рішення (заходи проекту)
Здійснення заміни вікон та дверей у приміщенні Будинку культури з метою створення сприятливих умов його функціювання

4.4. Яким чином реалізація проекту вплине на подальше життя мешканців
Заміна вікон та дверей, у комплексі з іншими заходами та запланованими роботами, забезпечать необхідний, довгоочікуваний, стабільний температурний режим у приміщенні. Це дасть змогу проведення заходів для різновікових верств населення (вихованців дитячого садочка, школярів, учнівської молоді, людей похилого віку), налагодження культурно-масової та спортивної роботи працівниками БК у будь-яку пору року, незалежність роботи активу села від погодних умов.

4.5. Основні групи мешканців, які зможуть користуватися результатами реалізації проекту
Дошкільнята, школярі, молодь села, ветерани, люди похилого віку, спортсмени - усі жителі села.

4.6. Сталість (подальша перспектива) проекту
Заміна вікон та дверей у приміщенні сільського Будинку культури с.Мирони – один із етапів капітального ремонту усієї будівлі, яка на разі є єдиним осередком життєдіяльності села. Сільська громада наголошує на необхідності відновлення і відродження саме цього соціального об’єкту як найважливішого для усіх мешканців незалежно від віку, статусу, професії.

Тип проекту: Локальний

Пріоритетний напрямок: Облаштування зон відпочинку та упорядкування прибережних смуг водойм

Автор: Ярова Віра Петрівна

Ініціативу підписали 290 осіб.

Рішення по проекту

Прийнято: 14 грудня 2017 р.
1. Інформацію заступника голови Координаційної ради взяти до відома.
2. Визначити переможцями проекти згідно до таблиць 1, 2;
3. Рекомендувати Балтській міській раді на черговому пленарному засіданні сесії Балтської міської ради затвердити перелік проектів переможців згідно до таблиць 1, 2;

Додаток