Зона відпочинку для всіх – «Ласуня-Ленд» (с. Білине МКК) Переможець

4.1. Проблема, яка потребує вирішення
У нашому мікрорайоні проблема відпочинку та дозвілля дітей , молоді та дорослих стоїть дуже гостро через те , що зовсім відсутні будь які зони чи майданчики. Територія дуже занедбана та не пристосована для відпочинку. Діти та молодь не мають місця для розваг та відпочинку , а дорослим не має де провести вільний час. Дуже прикро, що центр нашого мікрорайону «прикрашають» руїни покинутих та напів розвалених будівель , захаращена територія і густі зарослі бур’яну та кущів.

4.2. Основна мета реалізації проекту
Основною метою цього проекту є облаштування різних зон відпочинку та проведення дозвілля для усіх вікових категорій наших мешканців. Облаштування дитячого,спортивного,молодіжного майданчика та зони відпочинку для дорослих.

4.3. Запропоновані рішення (заходи проекту)
Необхідно зробити :
- Розробити дизайн-проєкт та зробити необхідні розрахунки;
- Закупити необхідні спортивні тренажери та дитячі гойдалки;
- Закупити необхідні матеріали та інструменти для виконання робіт
- Заказати виготовлення столів, лавок та альтанок у ТФ«Фортеця»;
- Організувати підготовчі роботи з уборки теріторії
- Організувати будівничий процес з залученням співробітників ТФ«Фортеця», КП«Балтакомунсервіс» та жителів мікрорайону;
- Організувати висадку дерев,кущів та квітів ,а також виготовлення декору – силами мешканців мікрорайону.

4.4. Яким чином реалізація проекту вплине на подальше життя мешканців
Реалізувавши даний проект мешканці нашого мікрорайону будуть мати зони для відпочинку для усіх вікових категорій,поліпшиться рівень спілкування та взаєморозуміння між усіма жителями. Також не менш важливим буде згуртування у процесі проведення робіт та наочний приклад для молодшого покоління , як можливо працювати і робити гарні справи для оточуючих .

4.5. Основні групи мешканців, які зможуть користуватися результатами реалізації проекту
Унікальність цього проекту полягає у тому , що результатом зможуть користуватися усі мешканці мікрорайону - від самих маленьких до людей похилого віку.

4.6. Сталість (подальша перспектива) проекту
Цей проект дуже важливий для усіх мешканців , тому є перспективним. Планується подальше удосконалення даної території та покращення естетичного вигляду. Підтримання належного стану зони відпочинку буде здійснюватися усіма мешканцями мікрорайону (по черзі).

Тип проекту: Локальний

Пріоритетний напрямок: Облаштування зон відпочинку та упорядкування прибережних смуг водойм

Автор: Кротік Ірина Іванівна

Ініціативу підписали 295 осіб.

Рішення по проекту

Прийнято: 14 грудня 2017 р.
1. Інформацію заступника голови Координаційної ради взяти до відома.
2. Визначити переможцями проекти згідно до таблиць 1, 2;
3. Рекомендувати Балтській міській раді на черговому пленарному засіданні сесії Балтської міської ради затвердити перелік проектів переможців згідно до таблиць 1, 2;

Додаток