Комфортний осередок в якому живе дитина має всі можливості для розвитку дитячої індивідуальності (м. Балта) Переможець

4.1. Проблема, яка потребує вирішення
Для реалізації проекту потрібно облаштувати такий мікроклімат, який сприяв би повноцінному розвитку дітей. Створити таке розвивальне середовище вдошкільному закладі, де б в кожному куточку діти відчули б яка багатогранна і різноманітна природними ресурсами наша країна. Розвивати почуттяпатріотизму, гордості, що живемо в прекрасній місцевості де є гори, ріки, озера, ставки, ліси, поля, що є багатством нашої країни.
4.2. Основна мета реалізації проекту
Облаштувати територію, показати важливу цінність природи та природних ресурсів для людей. Розвиток любові до країни, в якій ми живемо, Створити міні-країну з розмаїттям природного багатства
4.3. Запропоновані рішення (заходи проекту)
На території закладу розмістити постійні та сезонні об’єкти природи, предмети догляду за ними. Облаштувати штучні водойми, гірські масиви, що покаже дітям різноманіття рослинного і тваринного світу, навколишнього середовища, корисні копалини. Обладнати теплицю, де діти в холодну пору року зможуть бути активними учасниками при догляді за рослинним світом. Що буде сприяти розвитку пізнавальної активності дітей за допомогою дослідів та експериментів з об’єктами природи__________________________________________________
___________________________________________________________________________________________________________________________________

4.4. Яким чином реалізація проекту вплине на подальше життя мешканців
Даний проект допоможе: - розширювати знання і уявлення дітей про дбайливе ставлення до природи; - формувати гуманістичну спрямованість поведінки в належних умовах
4.5. Основні групи мешканців, які зможуть користуватися результатами реалізації проекту

Завдяки реалізації даних ідей в життя розвивати почуття гордості та патріотизму зможуть не тільки вихованці нашого дошкільного закладу, а й мешканці нашого мікрорайону та діти дошкільних закладів міста та громади.

4.6. Сталість (подальша перспектива) проекту
Наш проект довгостроковий, котрий щорічно повинен і буде поповнюватися новими об’єктами живої та неживої природи з різних регіонів нашої держави.

Тип проекту: Загальноміський

Пріоритетний напрямок: Інше

Автор: Бондар Ірина Юріївна

Ініціативу підписали 286 осіб.

Рішення по проекту

Прийнято: 14 грудня 2017 р.
1. Інформацію заступника голови Координаційної ради взяти до відома.
2. Визначити переможцями проекти згідно до таблиць 1, 2;
3. Рекомендувати Балтській міській раді на черговому пленарному засіданні сесії Балтської міської ради затвердити перелік проектів переможців згідно до таблиць 1, 2;

Додаток