Громадський бюджет Балтської ОТГ 2017 рік Триває реєстрація проектів

2 000 000 ГРН
З 15 вересня 2017 року Балтська міська рада розпочинає прийом проектних пропозицій в рамках впровадження Громадського бюджету Балтської об’єднаної територіальної громади. Громадський бюджет - це частина бюджету Балтської ОТГ, з якого здійснюється фінансування. визначених безпосередньо членами територіальної громади заходів, виконання робіт та надання послуг, відповідно до оформлених проектних пропозицій, які стали переможцями конкурсу. Хто може подати проектну пропозицію: Проектну пропозицію можуть подавати громадяни України віком від 14 років, які мають реєстрацію місця проживання чи місця перебування в офіційних документах в Балтській ОТГ, або довідку про місце роботи, навчання, служби чи інші документи що підтверджують проживання в місті та населених пунктах Балтської ОТГ; орган самоорганізації населення; громадська організація; голови мікрорайонів, які здійснюють свою діяльність і зареєстровані на території Балтської ОТГ. Тематика пропозицій: - естетичне облаштування території - тобто ремонт, заміна або установка нових об'єктів малих архітектурних форм, вуличних художніх інсталяцій, озеленення, декорування парків, скверів, дворів, будинків, споруд, окремих конструкцій як побутового так і промислового призначення, ліквідація елементів та явищ, що негативно впливають на естетику території, створення вело доріжок, окремих зон (міні парків, тощо) для катання на скейтах, роликах, сігвеях, та ін¬ших сучасних пересувних механізмах, які не потребують отримання прав за ке¬рування ними. - облаштування зон відпочинку - модернізація і будова дитячих і спор¬тивних майданчиків і зон відпочинку; - інвестиції та ремонти - реконструкція, ремонт, громадських приміщень відкритих для публічного доступу, освітлення та громадської інфраструктури; - залучення громади до здорового способу життя, збереження здоров’я тощо; - збереження національної спадщини, популяризація національних традицій та духовності; - впровадження сучасних інноваційних проектів; ж) проекти, що сприяють соціально-економічному, культурному і просторовому розвитку Балтської ОТГ; та інші проекти соціального, гуманітарного та освітнього характеру. Термін прийому пропозицій: Проектні пропозиції приймаються з 15 вересня по 14 жовтня 2017 року Відскановані пропозиції (проекти) подаються виключно в електронній формі, на будь-якому електронному носії, за адресою: м. Балта, вул. Любомирська 193, відділ розвитку громадянського суспільства Балтської міської ради, або надсилаються на електронну пошту відділу розвитку громадянського суспільства міської ради – gromadabalta@ukr.net, з поміткою «Громадський бюджет». Фінансові умови: Загальний обсяг Громадського бюджету складає – 2 млн. грн.; Бюджет однієї проектної пропозиції не повинен перевищувати – 200 тис. грн. Онлайн-голосування за проектні пропозиції: Голосування проводиться: - на офіційному сайті Балтської міської ради в розділі «Громад¬ський бюджет Балтської ОТГ»; Голосування триває 30 календарних днів.(з 01 по 30 листопада 2017 року) Кожен громадянин віком від 14 років Балтської ОТГ може проголосувати за 1 проект реалізація якого передбачається в м. Балта та за 1 проект реалізація якого передбачається в сільському населеному пункті. Реалізація проектів: Проекти, які перемогли в голосуванні в 2017 році є обов’язковими для включення в плани роботи та бюджетні запити на 2018 рік головними розпорядниками коштів бюджету Балтської ОТГ. За більш детальною інформацією звертайтесь до відділу розвитку громадянського суспільства Балтської міської ради. м. Балта, вул. Любомирська 193 (1-й поверх), тел. (04866) 2-42-45, або пишіть на електронну пошту: gromadabalta@ukr.net Всіх, хто не байдужий до проблем громади та має своє бачення щодо їх вирішення запрошуємо взяти участь у Громадському бюджеті Балтської ОТГ та взяти участь у розподілі частини коштів бюджету об’єднаної громади.

Дата початку реєстрації: 15 вересня 2017 р.

До кінця реєстрації залишилося: 25

Станом на 19 вересня у конкурсі зареєстровано 0 ініціатив.